CİDDİGAZETE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Mansur Yavaş, vatandaşları müşteri değil, hemşeri olarak görecek bir yönetim anlayışı getireceğini söyledi. Yavaş, Ankara’daki ilk icraatının makam araçlarına yönelik olacağını belirtti.

Mansur Yavaş, Ankara halkının isyanını dile getirdiğini ifade etti. Yavaş, AKP’nin kampanyası nedeniyle oy kullanmayacak olanların da oy kullandığına dikkat çekti. Başkent'in yeni büyükşehir belediye başkanı, “Bazı seçmen bu çirkin saldırılar ve düzeysiz söylemler nedeniyle oyunun rengini değiştirdi” dedi.

'VERDİĞİM SÖZLERİN ARKASINDAYIM'

Mansur Yavaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ankaralı hemşehrilerime söz vermiştim; makam araçlarını azaltacağım. Bu çakarların ortadan kaldırılmasını sağlayacağım. Başka bir sorun da; asfalt katılım payı nedeniyle hacizler yaşanıyor. Bunu tüm Ankaralılar biliyor ve yaşıyor. Yine söz vermiştim, bu hacizleri kaldıracağız. Ayrıca bir an önce Ankara’nın ekonomisinin kalkındırılması, işsizliğin azaltılması için ne mümkünse onu ele alacağız ve çalışmaya başlayacağız.”