CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa etmek zorunda kalan Melih Gökçek, İsmail Saymaz'ın Hürriyet Gazetesi'nden ayrılmasına çok sevindi. Kaynağı izah edilemeyen parayla kurduğu Beyaz TV'de oğlu Osman Gökçek'e program yaptıran ve kendisini eleştirenlere hakaretler yağdıran Melih Gökçek'in son kurbanı İsmail Saymaz oldu.

Geçen hafta HalkTV'deki bir programa telefonla bağlanmak isteyen Osman Gökçek'i muhatap almayan İsmail Saymaz için Beyaz TV'de özel program yapıldı. Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, İsmail Saymaz'la ilgili iddialarını dile getirdi ve son dönemin ünlü ismi için ağır ifadeler kullandı.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in okullarında yetişen, Gülen için attığı onlarca övgü tweeti nedeniyle 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tutuklanması beklenen Osman Gökçek, Saymaz'ı FETÖ ile ilişkilendirmeye çalıştı.

İSMAİL SAYMAZ: KOVULMADIM

Oğlunun sunduğu programı Twitter'dan paylaşan Melih Gökçek'in tavrına İsmail Saymaz'dan cevap gecikmedi. Halk TV'de programda programda Saymaz, Melih Gökçek'i "boş şişe"ye ve "sümüklü mendil"e benzetti.

Hürriyet Gazetesi'nden kovulmadığını, tazminatını alarak anlaşmalı ayrıldığını belirten Saymaz, "Melih Gökçek gibi boş şişe misali kapının önüne konulmuş ya da sümüklü mendil gibi çöp kutusuna atılmış değilim ve onun gibi giderken de ağlayarak gitmedim" dedi.