CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevden aldığı Melih Gökçek, CNNTürk'te Ahmet Hakan'ın konuğu oldu.

ANKET YAPILSA NE ÇIKAR?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a hakaret ve iftiralarda sınır tanımayan Melih Gökçek, "Mansur Yavaş mı Melih Gökçek mi yolsuzluk yaptı diye anket yapılsa sonuç ne çıkar" sorusuna, "Melih Gökçek çıkar. Sebebi de Mansur Yavaş'ın sosyal medyada yaptığı kampanya. Gece gündüz kampanya yapıyor" cevabını verdi.

GÖKÇEK'TEN TELEFERİK YALANI

Melih Gökçek, Yenimahalle - Şentepe teleferik hattının, işletilemediği için Mansur Yavaş tarafından iki yıl kapatıldığını iddia etti.

Gökçek, Ahmet Hakan'ın neden kapatıldığı yolundaki sorusuna cevap vermekten kaçınarak, "Coronavirüs salgını nedeniyle küçük alanlarda seyahat etmenin sağlık açısından sakıncalı olması nedeniyle" diyemedi.

GÖKÇEK'TE YALANIN SONU YOK

Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ın 2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü'nü almasını alaycı ifadelerle küçümsedi.

AHMET HAKAN CİDDİGAZETE.COM'DAN SORDU

Melih Gökçek'e ödülle ilgili detay sorulurken, Ahmet Hakan'a ciddigazete.com'da 14 Eylül 2021'de yer alan "Gökçek o ödül için bakın ne yapmış" başlıklı haber ulaştırıldı. Haberden alıntı yapan Ahmet Hakan, Melih Gökçek'e, Mansur Yavaş'a verilen ödülü kendisinin de almak için aday olduğunu ancak oylamada manüplasyon yaptığı için elendiğini söyledi. Melih Gökçek, soruya cevap vermek yerine, yaptırdığı su nakil hatlarını anlatmaya başlayıp konuyu değiştirmeye çalıştı.

GÖKÇEK O ÖDÜL İÇİN NE YAPMIŞTI?

Melih Gökçek, Mansur Yavaş'a verilen ödülü 2012 yılında almak için kumpas hazırladı ancak başarılı olamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyaset sahnesinden sildiği Gökçek'in, ödül komitesinin yaptığı incelemede oylamaları manipüle ettiği kısa sürede anlaşıldı. Yapılan resmi açıklamada, Melih Gökçek'in elendiği duyuruldu.

2012 yılında oylamayı manipüle ettiği için elenen Melih Gökçek, bugün yaptığı açıklamada ödülü küçümser ifadeler kullandı.