CİDDİGAZETE

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek'in de avukatlığını yapan Mehmet Fatih Atalay, HaberTürk TV'deki canlı yayında skandala imza attı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le ilişkilendirmeye çalışan AKP'li Fatih Atalay, montajladığı fotoğrafı canlı yayında gösterdi. Fotoğrafta, Meral Akşener'in eşi Tuncer Akşener'in yerine Fetullah Gülen'in montajlanmış olduğu görüldü.

AKP'li Mehmet Fatih Atalay, Fetullah Gülen'e yazdığı övgü dolu mesajlarıyla bilinen Melih Gökçek'in avukatlığını yapıyor.

AKŞENER HAKARET, İFTİRA VE SAHTECİLİKTEN DAVA AÇACAK

Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu programa bir süre sonra telefonlar yağmaya başladı. Sosyal medyada fotoğrafın orijinal hali yayınlanmaya başlayınca, programın sunucusu Yılmaz, Fatih Atalay'ın gösterdiği fotoğrafın montaj olduğunu duyurmak zorunda kaldı.

AKP'li Atalay, yayınladığı fotoğrafın montaj olduğunun ortaya çıkmasına rağmen, hiç bir şey olmamış gibi programa devam etti.

Meral Akşener yarın, Mehmet Fatih Atalay hakkında, "hakaret", "sahte belge üretmek" ve "iftira atmak" suçlarından dava açacak.

İŞTE O FOTOĞRAFIN ORİJİNAL HALİ:

Meral Akşener'in, bir düğünde eşi Tuncer Akşener'le çektirdiği fotoğrafın orijinal hali.