MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MYK üyeleri ve milletvekillerinin ardından, partisinin belediye başkanları ile il başkanlarını kampa alıyor.

Antalya Belek’te yapılacak kamp bugün başlayacak ve 21 Nisan pazar günü sona erecek. Kampa Bahçeli’nin kurmayları ile 81 il başkanı ve 31 Mart’ta seçilen 234 belediye başkanı katılacak.

Kampta geniş kapsamlı bir seçim değerlendirmesi yapılacak. MHP’nin elindeyken kaybedilen Mersin ve Adana başta olmak üzere belediyeler, MHP’nin yeni kazandığı iller ve çok az oy farkıyla kaybedilen Kırklareli ve Iğdır gibi illere ilişkin sonuçlar masaya yatırılacak.

Bahçeli, yeni döneme ilişkin belediye başkanlarına da bir dizi talimat verecek; vatandaşlara vaatlerin eksiksiz yerine getirilmesi de bunlardan biri olacak. Ayrıca, Ankara ve İstanbul gibi millet ittifakına geçen büyükşehirlerde, belediye meclislerinde Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun hareket edilmesi gerektiğini söyleyecek.

Bahçeli’nin kampta, yerel seçimlerin yapısına yönelik gündeme getirdiği değişiklik önerisinin de detaylarını paylaşması bekleniyor.