CiddiGazete- MHP’den ihraç edilen Cemal Enginyurt’a yakın isimlerden Ordu İl Başkanının istifasının ardından, sekiz ilçe başkanı da dün görevden alındı.

Devlet Bahçeli’nin fotoğraflarını önceki gün duvardan indiren Enginyurt’un bu görüntüleri paylaşmasının ardından yeni bir gelişme daha yaşandı.

GÖREVDEN ALMA YAZISI VALİLİĞE GÖNDERİLDİ!

Cemal Enginyurt’a destek açıklamaları yapan sekiz ilçe başkanı, dün görevden alındı.

Ünye, Ulubey, Çaybaşı, Mesudiye, Altınordu, Akkuş, Aybastı, Çamaş ilçe başkanlarının görevden alındıklarını belirten yazı ilçe başkanlarına değil, Ordu Valiliği'ne gönderildi.

ENGİNYURT, SEMİH YALÇIN'I ELEŞTİRMİŞTİ

MHP'nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na atanan Semih Yalçın, Cemal Enginyurt'la irtibatı olan herkesi partiden uzaklaştırmaya başladı.

Daha önceki yıllarda Melih Gökçek'in özel kalem müdürlüğünü yapan, Alparslan Türkeş döneminde MHP'den uzak duran Semih Yalçın için Cemal Enginyurt, MHP'den atıldıktan sonra şu ifadeleri kullandı:

"Attınız attınız, niye iftira atıyorsunuz? Biz de mi başlayalım seninle ilgili bilgi belge toplamaya? Neler yaptığını, neler çevirdiğini biz de mi anlatalım? Neyi, nerede pazarladığını biz de mi söyleyelim? Bana haksızlığı Devlet Bahçeli değil, yanındakiler yaptı."