CiddiGazete- MHP'nin 13. Olağan Kurultay'ında Devlet Bahçeli'nin Merkez Yönetim Kurulu listesinde yer bulamayan MYK eski üyesi Selami Şişman partiden istifa etti. Gelişmeyi MHP MYK üyesi Nevzat Ünlütürk alıntıladığı mesajla duyurdu.

"EVİM" DEDİ, LİSTEDE ADINI GÖREMEYİNCE İSTİFA ETTİ

MHP kurultayını tamamlamasına rağmen tartışmalar sürüyor. Devlet Bahçeli'nin MYK listesinde olmayan Selami Şişman, tepkisini MHP'den istifa ederek gösterdi. Şişman'ın 18 Mart'ta yapılan MHP kurultayından bir gün önce MHP Genel Merkezi'nden bir fotoğraf paylaşıp "İnsanın evi, gönlünün bağlı olduğu yerdir" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

ATEŞ PÜSKÜRDÜLER

Zagrebradyosu sitesinin haberine göre; MHP MYK üyesi Nevzat Ünlütürk, bu gelişmenin ardından Şişman'a sert sözlerle yüklendi.

Ünlütürk, "Eşşeğe çok değer verirsen kendini yarış atı zannedermiş!.. Selami sen adam değilsin, şuursuz ve müptezelin tekisin!.. Senin Mhp evin hiç olmamış gönlünün bağı ise nefsinin şeytani arzularında filiz vermiş!.." diyerek Şişman'ın fotoğrafını paylaştı. Bahçeli'nin yardımcılarından İzzet Ulvi Yönter'in de bu mesajı paylaşması dikkat çekti.

ŞİRİN PAYZIN’I TEHDİT ETMİŞTİ

MHP önceki dönem Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Selami Şişman, gazeteci Şirin Payzın'ı babası Nizam Payzın'ın vefat ilanını paylaşarak tehdit etmesiyle gündeme gelmişti.