CiddiGazete- Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nin MHP'li Meclis üyesi Hasan Basri Yüksel, sosyal medya hesabında görevini bırakacağını açıkladı. Yüksel, "Bugünden tezi yok, Belediye Meclisi üyeliğinden ayrılacağım. AKP ne yaparsa yapsın sesimizi çıkartmayacak mıyız? Zaten harama, haksızlığa el kaldırmaktan şahsım adına yoruldum" dedi.

Malatya, Yeşilyurt Belediyesi'nin MHP'li Meclis üyesi Hasan Basri Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, görevini bırakacağını açıkladı. Yüksel, Cumhur İttifakı'ndaki ortakları AKP'li yöneticilere sert eleştirilerde bulundu.

"GEREKİRSE MHP'DEN İHRAÇ EDİLMEYİ BİLE GÖZE ALDIM”

Hasan Basri Yüksel, şu açıklamaları yaptı:

"Genel başkanların ittifak anlayışına uymayan, çakal sürüleri Malatya'da, belediyelerde köşe başlarını ele geçirmişler. Kendi çıkarları uğruna Cumhur İttifakı'nı yorumluyor, ona göre hareket ediyorlar. MHP kimsenin babasının çiftliği değil. İşkence gören, hapis yatan, şehit veren biziz. Gerekirse MHP'den ihraç edilmeyi bile göze aldım. Davamı MHP'siz de savunurum.

Bugünden tezi yok Belediye Meclis üyeliğinden ayrılacağım. Eş, dost ve arkadaşların haberi olsun. Hakkınızı helal edin. Gerçek MHP'li gibi; MHP'li meclis üyesi gibi davranamadığım için hakkınızı helal edin.

"AKP NE YAPARSA YAPSIN SESİMİZİ ÇIKARTMAYACAK MIYIZ"

Bu ne lan! Cumhur İttifakına zarar gelmesin diye 50, 55 yıldır hizmet ettiğim partime zarar gelmesin diye konuşmuyoruz. Bu ne yav! İttifakı biz mi yanlış anladık? AKP ne yaparsa yapsın sesimizi çıkartmayacak mıyız? Bırakırım meclis üyeliğini. Zaten harama, haksızlığa el kaldırmaktan şahsım adına yoruldum."

"MHP'DEN KOVULSAK DAHİ..."

Yüksel, daha sonra yaptığı paylaşımda ise "Kardeşim 'Belediye Meclis üyeliğinden ayrılacağım' dedim. Konuyu başka yerlere çekmenin anlamı yok. MHP'den kovulsak dahi partimize hizmete devam. Bu işten hainlere prim çıkmaz" dedi.