CiddiGazete- Meşhur şarkıcı Ebru Polat, MHP'den vekil aday adayı olması için teklif aldığını iddia etti. Polat, "Hatta beni Erol Köse'ye götüren de sayın başkanımızdır" ifadelerini kullandı.

DUYAN KULAKLARINA İNANAMADI!

Meşhur Ebru Polat, moderatörlüğünü "Sisi" lakaplı Seyhan Soylu'nun yaptığı, Flash TV'de yayınlanan "Al Sana Haber" programının konuğu oldu.

Polat canlı yayında, "sayın başkan"ın kendisini MHP'den vekil aday adayı yapmak istediğini fakat kendisinin bunu kabul etmediğini öne sürdü.

"O KADAR BÜYÜK SORUMLULUK ALAMAYACAĞIMI SÖYLEMİŞTİM"

Ebru Polat, canlı yayında şunları söyledi:

"Sayın başkanımız sağ olsun beni MHP'den vekil aday adayı yapmak istemişti. O kadar büyük sorumluluk alamayacağımı söylemiştim. Hatta beni Erol Köse'ye getiren de sayın başkanımızdır. 'Bak bu kızımız sanatçı olmak istiyor, yardımcı ol' diye getiren... Erol Köse bilir, şahittir buna."

"SAYIN BAŞKAN" EBRU'YU MHP MİLLETVEKİLİ YAPAMADI AMA ÜNLÜ YAPTI!

Ebru Polat, canlı yayındaki iddiaları sosyal medyada gündem olunca, açıklamalarını Twitter'da sürdürdü. Kamuoyu, "başkan" ifadesinden "Devlet Bahçeli"yi anlayınca Ebru, ifadelerini düzeltmek zorunda kaldı.

Kendisini MHP'den milletvekili yapamayan ancak menajer Erol Köse'ye götürüp meşhur olmasını sağlayan "başkan"la ilgili ipucu veren Ebru Polat, Twitter hesabından şu paylaşımları yaptı:

- Yanlış haberler yapmayın lütfen. Benim ağzımdan Sayın Başkanımız Devlet Bahçeli çıkmadı. Ben sayın başkanımız dedim ve kastettiğim mhp il başkanıydı. Ve kendim okul dönemimde mhp kadınlar öğrenci kolu başkanıydım. Daha sonra avukat olunca bana bu teklif geldi. Henüz şarkıcılık yoktu

- Bizim zamanımızda; bizler ocakta erkekleri abimiz bilir başımıza bir şey gelse onlara sığınırdık. Kimse bize laf edemezdi. Heleki asenalar kız kardeşten farksızdı. Birbirimize o kadar bağlıydık. Ne olursan ol gel burası yuvan derdik... Anlaşılan o ki önyargılar herşeyi eskide bırakmış.

- Halbuki ben mhp il başkanımız ben avukat iken partimizde genç ve kültürlü insanlar var ve aday adayı olmalılar diye beni gösterdiğini söyledim konu buraya nasıl saptırıldı anlamadım... tüm Mhpli kardeşlerimi seviyorum. Sayın başkanımız ile ilgili yalan haber yapanları kınıyorum...

- SAYIN BASIN MENSUBU ARKADAŞLARIM; DEĞERLİ BAŞKANIMIZ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA YAZDIĞINIZ YALAN HABERLERİ KALDIRINIZ...

- Bu arada; bende bu Vatanın bir evladıyım ve Kendimi bildim bileli ülkücü ve milliyetçiyim. Hukukçuyum ve psikoloji yüksek lisans yapıyorum. Darbede sokaga çıkıp çağrı yapanlardan ve milleti için herseyi göze alanlardanım. Gayette aday olmak benim hakkım. Abarmayın sizde ha...

EDİTÖR NOTU: Ebru Polat'ın paylaşımlarındaki yazım hataları kendisine aittir.