CiddiGazete- MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü'nün görevden alınmasının ardından başlayan iç karışıklıklar sürüyor. Ünlü'nün yerine aralarının bozuk olduğu bilinen Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Kurt atandı. Aydın Ünlü'nün teşkilatlarda en çok güvendiği isimlerden olan eski MKYK Üyesi Erkan Azeri, sosyal medyadan üzerinden yeni başkan Yunus Emre Kurt'un ağabeyi olan MHP'li meclis üyesi Özhan Kurt'a çok ağır eleştirilerde bulundu.

DEVLET BAHÇELİ'YE MUHALEFETTEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Devlet Bahçeli’nin baro düzenlemesi ile ilgili destek mesajlarının aksine, aynı zamanda avukat olan şimdiki il başkanı Yunus Emre Kurt'un ağabeyi MHP'li meclis üyesi Özhan Kurt, karşı açıklama yapmış ve partiden ihraç edilmişti. Daha sonra Kurt ise mahkeme kararı ile tekrar partisine dönmüştü.

İKİ İSİM BİRBİRİNİ TOPA TUTTU

Geçmişteki bu konuyu gündeme getiren MHP'li Erkan Azeri, "Liderimize rağmen bu açıklamayı yaptılar; sadece seyrediyorum... HDP'li ve CHP'li avukatların sözcüğünü yaptılar… Maalesef bizim halen meclis üyemiz olarak devam ediyorlar... Hareketin lideri Devlet Bahçeli..." diye yazdı. Azeri'nin bu eleştirisine Darıca eski İlçe Başkanı Adem Emre Aygün de destek verdi ve "İşimiz daha zor, daha çetin" açıklamasında bulundu.

KURT'TAN İLGİNÇ AÇIKLAMA

Bizimyaka'da yer alan habere göre, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt da Erkan Azeri'nin çıkışının ardından yine sosyal medya hesabından ilginç ifadeler kullandı. Kurt'un kullandığı, "Şahsını davasının önüne çıkaranlarla değil, davasını öne çıkaranlarla sonuna kadar yürüyeceğiz. Dava arkadaşının kuyusunu kazanlarla değil el ele onurla mücadele edenlerle geleceği kucaklayacağız. Ben değil biz diyen, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyebilen kutlu yüreklerle aşılmaz engelleri aşacağız bozulmaz tuzakları bozacağız” ifadeleri, Azeri’ye tepki olarak değerlendirildi.