CİDDİGAZETE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Sanayi Odası (ASO) yöneticilerini ziyaret etti.

Ziyarete, MHP'nin şehit Bakanı Gün Sazak'ın oğlu Süleyman Servet Sazak da katıldı. Genel kurul sürecinde MHP Genel Başkanlığı'na da aday olan Servet Sazak, Ankara'daki seçimlerde Mansur Yavaş'a destek verdiğini ilan etti.

MHP eski milletvekili de olan Süleyman Servet Sazak gazetecilerin, "Sayın Yavaş'ı bu seçimde destekliyor musunuz?'" sorusu üzerine, "Gayet tabi. Bizim Mansur beyle olan dostluğumuz çok eskilere dayanır. Her şeyden önce biz aynı bölgenin insanıyız. Bizim dedelerimizden itibaren 'Kuvayi Milliye ruhu'dur bizi bir araya getiren. Dolayısıyla bugün namusuna güvendiğim, kefil olduğum, çalışma gücüne inandığım bir dostumu desteklemekten çok mutluyum" dedi.

MHP Eskişehir eski milletvekili ve ülkücü camianın duayen isimlerinden Süleyman Servet Sazak, 31 Mart seçimlerinde Mansur Yavaş'ı desteklediğini açıkladı.

YAVAŞ: ÜRETENE DESTEK SÖZÜ VERİYORUZ

Ziyarette, ASO Başkan Yardımcısı Seyit Ardıç ve beraberindeki sanayicilere projelerini anlatan Mansur Yavaş, ardından sanayicilerin talep ve önerilerini dinledi. Yavaş, ASO'dan ayrılırken gazetecilere ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye'de son dönemde en büyük sıkıntıyı ekonomik sorunların oluşturduğunu söyledi. Seçilmesi halinde Ankara'da üretimin ve istihdamın artırılması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını bildiren Yavaş, "İstihdamı artırmak için hem fuar alanına, hem de organize sanayilere, üreten herkese destek olma sözü veriyoruz. Bunun Ankara'daki en büyük proje olduğunu şu an itibarıyla söylüyoruz. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk, onlardan bazı öneriler aldık, bunları ilerideki uygulamalarda kullanmak üzere yararlandık. Karşılıklı istişare etmiş olduk " ifadelerini kullandı.