Milliyetçi Hareket Partisi Bursa il yönetimi ve MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, köşe yazarları ve basın kuruluşları temsilcileriyle kahvaltıda buluştu. Görüşmede önemli açıklamalarda bulunan Vahapoğlu, "Terörist sözü ne CHP ne İyi Parti seçmenine yönelik değildir. Genel Başkan bu konuda çok hassas. Öyle bir durum olsa, 'Gel kardeşim helalleşelim kucaklaşalım' der mi? Demez. Oradaki muhatap Sayın Kılıçdaroğlu ve merkez yönetimi, Sayın Akşener ve Genel İdare Kurulu'dur. Onun dışında kesinlikle, özellikle de lider seviyesindeki bir siyasetçinin o şekilde genelleme yapmayacağını bilmek lazım" dedi.

'BÜYÜKŞEHİR'DE AK PARTİ'YE OY VERECEKSİNİZ!'

Vahapoğlu, gazetecelerle yaptığı sohbette şunları şöyledi: "Milliyetçi Hareket Partisi tabanı, liderimiz Devlet Bahçeli’nin talimatı üzerine alanlara inmiş durumda. Bizim teşkilatlarımızın çalışma gayreti açısından herhangi bir eksiği yok. Bu daha da artarak devam edecek ve bizim her gönüldaşımız, MHP seçmenimiz, bu seçimi kendisinin olarak görüyor. Tabii ki Bursa üzerine gelirsek, bir belediyede MHP logosuyla seçime giriyor, ittifak, ancak diğer yerlerde AK Parti logosuyla giriyoruz. Ancak biz şunu söylüyoruz seçmenimize, Yenişehir’de MHP’ye, büyükşehirde AK Parti'ye oy vereceksiniz. Diğer belediyelerde de bizim seçmenimiz AK Parti listelerine oy verecek. Bundan en ufak bir sorun yaşamıyoruz."

AKP'YE OY İSTEYİP, 'ÜLKÜCÜNÜN YERİ MHP'DİR' DEDİ

Kırgınlara, partiden ayrılanlara da seslenen Vahapoğlu, "Liderimiz Devlet Bahçeli dün akşam katıldığı bir televizyon programında mesaj verdi. Siyasette bir takım beklentiler olur, o beklentilerin içerisinde bir takım kırgınlıklar olup başka partilere gitmiş arkadaşlarımız olmuş olabilir, ben bunların gittikleri yerde mutlu olduklarını sanmıyorum. Gittikleri yerde tabiri caizse merdiven görevi gördüler. Liderimiz, bir dargınlığınız varsa gelin kucaklaşalım diyor ve ben de bu kardeşlerimize söylüyorum ki, dün gitmiş olabilirsin ama gel omuz omuza ülkemize hizmet etmeye devam edelim. Ülkücünün yeri MHP’dir” diye konuştu.