CiddiGazete- MHP'li milletvekillerinin yorum yapmaktan kaçındığı Baki Ersoy olayında tablo değişti.

Enflasyonla ilgili değerlendirmesinin ardından Devlet Bahçeli'nin talimatıyla kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilen Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a, aralarında MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay'ın da bulunduğu bir grup milletvekilinden destek geldi.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Baki Ersoy'un "kesin ihraç" talebiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini duyurmasından sonra konu hakkında yorum yapmayan MHP milletvekilleri, bugün yayımladıkları sosyal medya mesajlarıyla tavırlarını değiştirdiler.

İZZET ULVİ YÖNTER FOTOĞRAF PAYLAŞTI

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, meclisteki görüşmeler sırasında Baki Ersoy ve bir grup MHP milletvekili ile olan fotoğrafını Facebook hesabından yorum yapmadan paylaştı. Yönter, aynı paylaşımı Twietter hesabından yapmadı.

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ise Baki Ersoy'un da aralarında bulunduğu MHP'li milletvekillerinin fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. İzzet Ulvi Yönter, Atay'ın bu paylaşımını RT yaptı.