MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Ak Partili milletvekillerine yönelik, "Özellikle Ak Parti milletvekili adayları oyuna gelmeyin. Kendinize dikkat edin, fitneye düşmeyin" sözlerinin ardından bir çıkış da MHP Gaziantep milletvekili adayı avukat Sermet Atay'dan geldi. Atay, Ak Parti adaylarının gittikleri her yerde MHP’ye oy vermeyin çağrısı yaptıklarını söyleyerek, bunu "Cumhur İttifakı'na ihanet" olarak nitelendirdi.

'CUMHUR İTTİFAKI'NA İHANET'

Atay, Ak Parti milletvekili Mehmet Erdoğan’ın seçim sahasında MHP aleyhine çalıştığını söyledi ve bu durumun etik olmadığını, Cumhur İttifakı'na ihanet olduğunu dile getirdi.

FETÖ AKP'Yİ AKP MHP'Yİ KANDIRMIŞ!

Bir ittifak sonrası seçime katıldıklarını söyleyen Atay, Ak Parti kurmaylarının ne yapmaya çalıştıklarına anlam veremediğini ifade etti. AK Partililerin bu ittifaka zarar verecek söylemlerden uzak durması gerektiğine dikkat çeken Atay, kendilerinin seçim sahasında bir kendilerine bir de Recep Tayyip Erdoğan’a oy istediklerini belirtti.

'KEMİK OYUMUZU GERİ ALACAĞIZ'

7 Haziran’da hükümet kurma çalışmalarına katılmadıkları için halkın kendilerine tepki gösterdiğini ifade eden Atay, MHP'nin asıl oyunun o seçimlerin baz alınarak hesaplanması gerektiğini söyledi.

'FİTNEYE DÜŞMEYİN'

Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kayseri'deki etkinliğinde “Özellikle AK milletvekili adayları oyuna gelmeyin. Kendinize dikkat edin, fitneye düşmeyin. İttifakımız AKP ve MHP’dir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. MHP’yi dışlamaya gücünüz yetmeyecektir. Bunu böyle bilin” açıklamasını yapmıştı.