CiddiGazete- 31 Mart seçimlerinden sonra Tokat’ın Erbaa ilçe belediyesini AKP’li Hüseyin Yıldırım’dan 111 milyon 397 bin 766 lira borçla devralan MHP’li Ertuğrul Karagöl, sık sık tasarruf açıklamaları yapmıştı. MHP’li başkan Karagöl bu kez, yaklaşık 450 bin TL değerindeki yeni makam aracıyla gündeme geldi. Karagöl göreve geldiğinde, kiralık makam aracını iade edeceğini ve kendi otomobilini kullanacağını açıklamıştı.

HİBE ARACA KURBAN KESİLDİ

Ertuğrul Karagöl, belediyenin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Niyet hayır, akıbet hayır... Erbaa Belediyemize hayırsever bir iş insanı tarafından hibe edilen aracımızın kurbanını kestik. Ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi göstermesi sebebi ile bu güzel hayra vesile olan iş insanımıza Erbaalılar adına teşekkür ederiz. Allah razı olsun” diye yazdı.

TEPKİ DE VAR, DESTEK DE

Başkan Karagöl'ün 450 bin liralık araç kabulünü destekleyen sosyal medya paylaşımlarının yanısıra, tepki gösteren yorumlar da yapıldı. Bazı vatandaşlar sosyal medyada. "Borç bitti mi? Kendi arabandan sıkıldın mı?", "Kim tarafından hangi sebeple hibe edildi, onu da açıklasanız daha güzel olurdu" diye yazarak tepki gösterdi.