CiddiGazete- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce artan gıda fiyatları, tarımsal sulamada yaşanan sıkıntılar sonucu ortaya çıkan açlık ve kıtlık tehlikesine karşı çözüm önerilerini içeren "Tarımsal Üretim Su ve Gıda Güvenliği Rapor"unu görüşmek üzere, "Ortak Akla Çağrı" mektubuna karşılık veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı partisinin genel merkezinde ziyaret etti.

Genel Başkanlar Muharrem İnce ve Ümit Özdağ, görüşme sonrasında basın mensuplarına görüşmenin içeriğine dair açıklama yaptı.

"TÜRKİYE'NİN BEKA SORUNU"

Muharrem İnce, "Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ ve parti yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Gıda egemenliği Türkiye'nin beka sorunudur. Bu sorunu çözmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ümit Özdağ ise "Türkiye'yi bekleyen gıda krizi ve kıtlık hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Zafer Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve heyetine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi'ni ziyaretinde Muharrem İnce'ye Memleket Partisi Genel Başkan Vekili Gaye Usluer, Genel Sekreter Sayın Hakkı Akalın, Genel Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Genel Başkan Yardımcısı Yalova Milletvekili Özcan Özel, Genel Başkan Yardımcısı Nurdan Şahin Demirbağ ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Dudu eşlik etti.

Zafer Partisi'nin kabul heyetinde ise şu isimler yer aldı: Kadın ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevda Özbek, Genel Sekreter Cezmi Polat, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Şükrü Sina Gürel, Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülümser Heper, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu ve Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel.