CiddiGazete

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın CHP'li bir siyasetçinin Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü" iddialarının odağındaki isim Muharrem İnce, dün öğlen evinin bahçesinde gerçekleştirdiği basın açıklaması, akşam ise Habertürk’te Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı Özel yayınına konuk olmasının ardından bugün sosyal medya hesabından CHP yönetimine seslendi.

‘İFTİRACI BULUNUP CEZALANDIRILMALI’

“Parti içindeki iftiracının bulunup cezalandırılmasını” isteyen İnce, “Bu olay sonunda bana iftira atıldığı, kumpas kurulduğu bütün gerçekliğiyle ortadadır. Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar” mesajını paylaştı.

YANDAŞ MEDYAYA TEPKİ

“Yandaş medya”ya da seslenen İnce, “Cumhurbaşkanlığı kampanyasında 107 miting yaptım. Yandaş medyada tek satır haber olmadım. Bugün yandaş medya beni pek sever oldu. Geçmişte beni yazmayarak, bugünse yazarak bana zarar vermeye devam ediyor. Yandaş medya senden gelecek rahmet Allah’tan gelsin” ifadelerini kullandı.