CİDDİGAZETE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şoförüyken daha sonra AKP’den Milletvekili olan, Meclis’te "Yeliz" ismiyle yaptığı canlı yayınla gündeme gelen AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İBB’ye asılan Atatürk tablosuna tepki gösterdi.

İranlı ressam Florans Atlantis tarafından resmedilen tablo, dün yeniden İBB binasındaki yerini aldı. Böylece Atatürk tablosu, makamına geri dönmüş oldu.

“SEN GİT SÜMÜKLÜ HOCANLA UĞRAŞ YELİZ”

Önceden Erdoğan’ın şoförüyken daha sonra AKP’den Milletvekili olan ve Anayasa değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM oturumunda “Yeliz” sahte ismiyle yayın yaptığı ortaya çıkan İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ise konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Çamlı, Erzurum depreminde evi yıkılan köylünün ayağına giderek derdini dinleyen Atatürk tablosu için, “Nerde o çift mavi göz! Resimde görülen, sert bakışlar altında medet uman garip bir vatandaş! 5 yıl sonunda vaad ettiğiniz İstanbullu bu mu?” diye yazdı.

Çamlı’ya çok sayıda kişi tepki gösterirken, Yapımcı Murad Çobanoğlu'nun tepkisi dikkati çekti.

Murad Çobanoğlu, Çamlı’nın 2013 yılında attığı Fethullah Gülen övgülü bir Tweet’i paylaşarak, “Sen git sümüklü hocanla uğraş bunlar seni aşar be Yeliz!” dedi.