CiddiGazete- Devlet Bahçeli ile arası açık olmasına rağmen MHP üyeliği halen devam eden İzmir eski Milletvekili Oktay Vural, bu akşam oğlu Yavuz Vural'ı Ecem Baygün ile evlendirecek.

Ankara İncek Arena'daki nikah töreni saat 19.00'da başlayacak.

Oktay Vural, nikah törenine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de davet etti.

Bugün Karaman ve Ermenek'te parti etkinliklerine katılan Meral Akşener, programını tamamladıktan sonra Ankara'ya dönecek ve Oktay Vural'ın oğlunun nikah törenine katılacak.

SON DAKİKA!

NİKAH TÖRENİNE KİMLER KATILDI?

Nikah törenine Şüayip Üşenmez, Müjdat Kayayerli, Faruk Bal gibi eski MHP'li bakanların yanı sıra; Mehmet Şandır, Atila Kaya, Ali Torlak, Adnan Uçaş, Kürşat Atılgan, Şevket Bülent Yahnici gibi eski MHP'li vekiller ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AKP'li TBMM eski başkanvekili Sadık Yakut, AKP'li İçişleri eski bakanı Abdülkadir Aksu ile CHP milletvekili Levent Gök ve CHP'li eski grup başkanvekili Hakkı Süha Okay ve Prof. Dr. İskender Özsüz katıldı.

AKŞENER, MHP'LİLERLE SOHBET ETTİ

Karaman'dan dönen Meral Akşener, nikah törenindeki konuşmasıyla hem ağladı hem de davetlilere duygu dolu anlar yaşattı.

Nikah şahidi olan Akşener, Oktay Vural’ın hayatını kaybeden eşi Tuba Vural'ı hatırlatarak, "Ben burada Yavuz'un teyzesi olarak bulunuyorum. İnşallah bu anları görüyordur" dedi. Meral Akşener ve Oktay Vural’ın gözlerinin dolduğu dikkat çekti.