CiddiGazete

Köşesinde değil, kişisel YouTube kanalında değerlendirme yapan Sebahattin Önkibar’ın bugünkü hedefi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile de kameraların önündeki görüntülerin aksine arasının iyi olmadığı bilinen Ekrem İmamoğlu için Önkibar, İYİ Partililer’in dikkatini çekecek iddialarda bulundu.

İMAMOĞLU'NUN BEKLETİP GÖRÜŞMEDİĞ İYİ PARTİLİ VEKİL KİM?

Geçtiğimiz günlerde Meral Akşener’in kurmaylarından, İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ikaz ederek, “Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor” açıklamasında bulunmuştu.

İYİ Parti’deki İmamoğlu rahatsızlığının perde arkasını Sebahattin Önkibar aktardı. Önkibar, Ekrem İmamoğlu belediye başkanı seçildikten sonra bir İYİ Parti milletvekilinin kendisini tebrik etmek için randevu aldığını, ancak kendisini randevusu olmasına ve 50 dakika bekletmesine rağmen görüşmeyi kabul etmediği bilgisini paylaştı.

İYİ PARTİ'DE RAHATSIZLIK OLDU

İYİ Parti’de büyük rahatsızlık yaratan bu olay hakkında İmamoğlu’na tepki gösteren Oda TV yazarı Önkibar, “Bu kibir seni doğmadan öldürür” ifadelerini kullandı.

Önkibar, Ekrem İmamoğlu’nu, her geçen gün, bir dönem siyasete giren ancak başarısız olan Cem Boyner gibi “züppe” olmaya başlamakla suçlarken, “Ulusalcılar, bazı CHP’liler İmamoğlu’na ‘turuncu muhalefet’ diyorlar, ’Soros’un etkisine girdi’ diyorlar” ifadesini kullandı.

Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden itibaren sağ kolu olan Murat Ongun’u da bu “züppeliğe” zemin hazırlamakla suçlayan Sebahattin Önkibar, İmamoğlu’na Ongun’u yanından uzaklaştırmasını tavsiye etti.

Öte yandan, İYİ Parti çevreleri, Ekrem İmamoğlu'nun randevu vermesine ve bekletmesine rağmen görüşmeden gönderdiği milletvekilinin ismini merak etmeye başladı.