CİDDİGAZETE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, salı günü partisinin TBMM'deki grup toplantısında MHP'nin AK Parti ile birlikte hareket etmesini eleştirmiş ve Devlet Bahçeli'yi "Saray"a yakın durmakla suçlamıştı. Bunun üzerine Bahçeli dün gece tiwitter'dan yaptığı açıklamada Meral Akşener'i tehdit etti ve "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle" ifadelerini kullandı.

AKŞENER ADRES VERDİ

Bunun üzerine Meral Akşener İYİ Parti'nin genel merkezinin adresini twitledi ve "Demirden korksak trene binmezdik. Buyur gel" dedi... Bu gelişmelerin ardından MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı'ndan bir grup Bahçeli taraftarı, Meral Akşener'in evinin önünde slogan attı. Hiçbir güvenlik önleminin olmadığı sokağa inen Akşener, "Gelin lan buradayım. Yüreğiniz yetiyorsa gelin" diyerek Bahçeli yandaşlarına meydan okudu.

MHP PAYLAŞIMI KALDIRDI

Gece yarısı yaşanan bu gelişmeler üzerine öncelikle sosyal medya karıştı. Partililer arasında küfürleşmeler, tehditler, ağır ifadeler havada uçuştu. MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından, Bahçeli taraftarlarının toplanıp Meral Akşener'in evine yürüdüğü görüntüleri yayınladı. Meral Akşener'in "Davacı olmayacağım" demesine rağmen Üsküdar İlçe Başkanlığı o videoyu daha sonra hesabından kaldırdı.

DERVİŞOĞLU PROGRAMI YARIDA KESTİ

Bahçeli taraftarlarının Meral Akşener'in evine yürümesi olayına en sert tepkiyi gösteren isim, MHP'nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş döneminin Ülkü Ocakları genel başkanlarından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu oldu. Daha önce Bahçeli'nin elini öpmekle çok sert eleştirilen Dervişoğlu bu kez, "Öptüğüm o ele tüküreyim" diye mesaj attı.

'İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARACAĞIM'

Niğde ve Aksaray'da parti programında olan Dervişoğlu, programı yarıda bırakarak İstanbul'a geldi. Müsavat Dervişoğlu tivitinde, "Biz can düşmanlarımızın bile hanesinin önüne adam göndermedik. Üzerimizde hakkın var diye aile terbiyem ve törem gereği öptüğüm eline tüküreyim. Sen kardeş kavgası çıkarmaya uğraşa dur. Allah şahit olsun ki, ben senin ipliğini pazara çıkaracağım!" ifadelerini kullandı.