CİDDİGAZETE

Ülkücü camianın en büyük ozanı Arif Şirin'in ismi, CHP'li belediye tarafından Atakum'da bir parka verildi. Özellikle 12 Eylül harekatından sonra cezaevindeki ülkücülerin moral motivasyonlarını diri tutma adına şiirleri ve deyişleriyle adından söz ettiren Ozan Arif, MHP Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatından sonra Devlet Bahçeli ile görüş ayrılıkları yaşadı.

MHP'Lİ ÜYELER OZAN ARİF'TEN RAHATSIZ OLDU!

Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'nin uygulamalarına karşı çıkan ve kendi üslubuyla eleştiren Ozan Arif, 13 Şubat'ta tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Devlet Bahçeli, başta Mustafa Yıldızdoğan olmak üzere bir takım türkücüye Ozan Arif'in defin günü konser izni verdi. Daha önce yapılacağı duyurulan türkülü eğlence programları, Ozan Arif'in vefatına rağmen ertelenmedi.

HAYATININ BÜYÜK BÖLÜMÜ SAMSUN'DA GEÇTİ

CHP'li Atakum Belediyesi, Giresun Aluçralı olmasına rağmen, hayatının büyük bölümü Samsun'da geçen Arif Şirin'in adını yaşatmak için ismini parka verdi. MHP'li Meclis üyelerinin karşı çıkmasına rağmen, Atakum'daki bir parka, "Ozan Arif Parkı" tabelası asıldı. 13 Şubat'ta, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde vefat eden Arif Şirin, Samsun'da sonsuzluğa uğurlandı.

İŞTE PARKIN GECE GÖRÜNÜŞÜ: