CiddiGazete- Komedyen Cem Yılmaz'ın 31 Aralık'ta Netflix'te yayınlanan "Diamond Elite Platinum Plus" gösterisi sosyal medyayı salladı. Yılmaz gösterisindeki bir bölüm ise çok konuşulanlar arasında girmişti.

"Tatilde Türk'e denk gelmek diye bir dert olur mu ya?" diyen Cem Yılmaz, "Kendileri gidiyorlar oraya, niye rahatsız oluyorsunuz?" eleştirisinde bulunmuştu.

Cem Yılmaz, "Türk zannedilmemekle sevinme vardı, biliyor musunuz? 'Yahu bana bazen diyorlar ki 'Türk'üm' diyorum şaşırıyorlar...' Belki o hasletleri görmüyorlardır. 'Kim bu dal...rak?' diyorlardır" ifadelerini kullanmıştı.

"PASAPORT KONTROLÜNDE ALINMASINLAR"

Pasaport polisi olsa dönüşte bu tarz insanları almayacağını söyleyen Cem Yılmaz, "Bunlar geliyor ya mesela kar tatilinden. Siz si...irin gidin hadi. Ne oldu? Çok Türk var içeride" demişti.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN YILMAZ'A DESTEK

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan Cem Yılmaz'ın gösterisindeki sözlere destek gelmişti. Özdağ, Cem Yılmaz'a atıfta bulunarak, "Türkiye'de Türk'e düşman, yurt dışı tatilinde ise Türk'ten şikâyetçilere oransal olarak en az Türk'le karşılaşacakları Kilis veya Hatay'ı önerebilirim" paylaşımı yapmıştı.

Ümit Özdağ, şu ifadeleri kullanmıştı:

Türkiye'de Türk'e düşman, yurt dışı tatilinde ise Türk'ten şikâyetçilere oransal olarak en az Türk'le karşılaşacakları Kilis veya Hatay'ı önerebilirim.

Tercihi İstanbul olanlar ise Fatih, Esenler veya Taksim'de yaşayabilirler. Eminim ki buralarda Türk bulmakta epey zorlanacaklar.

BUGÜN CEM YILMAZ'I ZİYARET ETTİ

Özdağ, Cem Yılmaz'ı bugün ofisinde ziyaret etti. Zafer Partisi Genel Başkanı fotoğraflı paylaşımında, "Cem Yılmaz ile çok keyifli bir sohbetti. Ciddi meseleleri gülerek konuşmak demek böyle oluyormuş" ifadelerini kullandı. Ümit Özdağ, ciddigazete.com'a yaptığı açıklamada, hassasiyetinden dolayı Cem Yılmaz'a teşekkür ziyaretinde bulunduğunu belirtti.