CiddiGazete- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve yardımcısı İsmail Çataklı'nın son günlerde Ümit Özdağ ve Sinan Oğan'ı hedef alan açıklamalarından sonra Türkiye, yarın saat 11.00'e kitlendi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, "yalnız ve silahsız olarak" Süleyman Soylu'yla konuşmak için İçişleri Bakanlığı'nın önüne gideceğini açıklamasından sonra Sinan Oğan'dan da ilginç bir çıkış geldi.

MHP eski Iğdır eski Milletvekili Sinan Oğan, Ümit Özdağ'a destek veren bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı: İçişleri Bakanı @suleymansoylu ve bakan yardımcısı @ismailcatakli aynı programda bize de ağır hakaret lafları etti. Ümit Özdağ @umitozdag yarın saat 11.00'de bakanlık önünde olacağını açıkladı. Aynı saatte ben de orada olacağım. Soylu ve Çataklı gelsinler yüzümüze söylesinler!

ÜMİT ÖZDAĞ, SİNAN OĞAN'A "GELME" DEDİ

Sinan Oğan, ikinci bir açıklama daha yaparak, Ümit Özdağ'ın gelmesini istemediğini duyurdu.

Oğan'ın paylaşımı şöyle: Ümit bey @umitozdag ben yarın tek başıma gideceğim, senin gelmen olayı (tek başına olmaktan çıkarır) dedi. Ben de bu kararına saygı duydum.

Sinan Oğan, milletvekili olduğu dönemde AKP'lilerin MHP'ye ve ülkücülere hakaretlerine aynı üslupla cevap verdiği için sık sık saldırıya uğradı. Bir keresinde yaklaşık 30 AKP'li vekil tarafından etrafı sarılan Oğan, kendisini yumruklarıyla savundu... Sinan Oğan'a vurmaya çalışan AKP'li vekillerin çoğu, Meclis revirinde tedavi oldu.