CiddiGazete- Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, dün kendisi hakkında, 'hayvandan aşağıdır', 'soros çocuğu' ve 'operasyon çocuğu' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yüzleşmek için bugün saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'nın önüne tek başına gideceğini duyurmuştu.

Zafer Partisi Genel Merkezi'nden yola çıkan Ümit Özdağ, bakanlığın yakınında araçtan inerek yürümek istedi. Bakanlığa gitmesine engel olunan Özdağ, "Beni gözaltına mı alacaksınız" diyerek polislere tepki gösterdi.

İçişleri Bakanlığı'na yaklaşık 100 metre mesafede polis müdahalesi sürerken açıklama yapan Özdağ özetle şunları söyledi:

"Süleyman ben geliyorum, bekle, beni burada durdurma, buradaki çocukların, polislerin arkasına sığınma.

Zafer Partisi 7 ay önce kuruldu. Kurulduğumuzdan bu yana, ülkemize yönelik örtülü bir istilanın 8 milyonu aşan Suriyeli, Afgan ve Ortadoğu'nun değişik ülkelerinden Türkiye'ye yönlendirilen insanlar tarafından yapıldığını Türkiye'nin gündemine getirdi ve getirmeye devam edecek.

Biz Zafer Partisi olarak Türk Milleti'nin, ‘Sığınmacılar ve kaçaklar ülkelerine dönsünler’ iradesini temsil ediyoruz.

Gerek Saray İttifakı gerek Ak-Millet İttifakı'ndan farklı olarak, ‘Gönüllü dönerler’, ‘Onlara ev yaparız, dönerler’ demiyoruz. Burası dünyanın lunaparkı değil, her ipini koparan Türkiye'ye gelemez.

Biz ‘8 milyon insanı 1 sene içerisinde tarihin en büyük geriye dönüş projesi ile vatanlarına yollayacağız’ diyoruz. Bu politikamız hem sarı muhalefetin hem de Saray’ın dengesini bozdu. Gördünüz, Erdoğan, 1 ay içerisinde, ‘Yollamayacağım’ noktasından ‘1 milyon kişiyi yollayacağım’ noktasına geldi.

Bu da seçim tuzağı. Süleyman Soylu liderliğinde Zafer Partisi'ne komplo kuruluyor. Bir polis memurundan bu komploda kimlerin görev alacağını teyit ettim.

Bizi psikolojik baskı altına almak istiyorlar. Dün Soylu'nun bana ve aileme yapmış olduğu hakaret bu operasyonun işaret fişeği. Bugün Soylu'ya meydan okuyarak, İçişleri Bakanlığı önüne geleceğimi söyledim ve Soylu'ya çağrıda bulundum. Sen Karadeniz uşağısın, ‘Ofluyum’ diyorsun... Sen Oflu değil, kofluymuşsun. Teröristleri izletmen gereken adamları benim peşime takmadın mı?

Bu görevin bittiği zaman sen tutuklanacaksın. Senden korkan senin gibi olsun. Sen Cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin. İkimizden biri ölene kadar bu iş devam edecek. Ya özür dileyeceksin, ya sonuna kadar devam eder. Ama provakasyonları deneme, her provakasyon girişimini ağzından içeri tıkarım senin. Süleyman Soylu’nun bir korkak olduğunu, bütün Türkiye, bütün dünya gördü.”