CiddiGazete- Bugün saat 11.00 civarında meydana gelen olayda Recep Küçükizsiz, çocuğunun ayakkabılarını tamir ettirmek için evinin yanındaki ayakkabıcıya gitti. O sırada kendisini takip eden beş kişi, Küçükizsiz'e saldırdı. Bir kişi de uzaktan cep telefonuyla çekim yaptı. Saldırganlara direnen ve kendisini korumak için karşı koyan Recep Küçükizsiz, Çengelköy Yıldırım Beyazıd Camii'nin avlusuna geldi.

Bu sırada cami avlusundaki vatandaşlar, saldırganları engellemeye çalıştı. Olayda yere düşen ve beş kişiden peş peşe aldığı darbelerle kaburga kemiği kırılan Küçükizsiz, saldırganlardan şikayetçi oldu. Polisin müdahale ettiği olaydan sonra ekip aracıyla önce hastaneye, sonra karakola götürülen Recep Küçükizsiz'in ifadesi alındı. Polis ekipleri daha sonra caminin güvenlik kameralarındaki görüntülere el koydu. Ayrıca saldırganların MOBESA kameralarıyla tespit edildiği belirtildi.

İstanbul'daki yerel seçimler öncesi düzenlenen basın toplantısında AKP adayı Binali Yıldırım'ı desteklemediğini açıklayan Recep Küçükizsiz'in evi bir süredir kimliği belirsiz kişiler tarafından izleniyor ve kendisi de tehdit ediliyordu. Küçükizsiz'in bununla ilgili de savcılığa suç duyurusu bulunuyor.

11 sene cezaevinde kalan Recep Küçükizsiz'in bugün saat 17.30-22.30 saatleri arasında düzenleyeceği, "Ülkücü Hikayeler Seçkisi" isimli, ülkücülerin kaleme aldığı 25 hikayeden oluşan kitabın Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi'ndeki tanıtım programında bir değişiklik yapılmadı.