CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden Instagram mesajı ile istifa etmesi, Halk TV'de yayınlanan ‘Şimdiki Zaman’ programında ele alındı.

Gürkan Hacır'ın sunduğu, gazeteciler İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş ve Elfin Tataroğlu'nun katıldığı programda Berat Albayrak'ın istifa süreci masaya yatırıldı.

Barış Yarkadaş programda şunları şöyledi:

"Şu an Türkiye'de herkes Berat Albayrak'ın nerede olduğunu soruyor. Bazı kaynaklar Berat Albayrak'ın ailesi ile birlikte İngiltere'ye gitmiş olabileceğini iddia ediyor. Ancak benim edindiğim bilgi ise Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak ile birlikte, çocukları ve eşini de yanına alarak Trabzon'a giderek yayladaki evlerinde zihni bir dinlenmeye çekildiği yönünde...

Berat Albayrak şu an Trabzon'da dinleniyor. Artık siyasete veda etti. Edindiğim bilgiye göre; bir iddiada baba Sadık Albayrak'ın da AKP'de istifa ettiği yönünde. Ancak dediğim gibi, bu bir iddia...

Yine bir başka iddiaya göre, Sadık Albayrak kriz sürecinde Tayyip Erdoğan'a ulaşamıyor ve çok kırılıyor.

Ben pazar gecesinden beri değişik saatlerde Berat Albayrak'ı her gün en az 4 kere aradım. Albayrak sonu 61 61 ile biten telefonunu hiç açmıyor. Berat Albayrak'a şu an hiç kimse ulaşamıyor."