CiddiGazete- Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, dün günler süren sessizliğini bozmuş ve bir dizi paylaşımda bulunmuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Süleyman Soylu'yu hedef alan Peker'in paylaşımlarında gözden kaçan detaylarda konuşulmaya başlandı.

"HELALLEŞME" VİDEOSU

Güvenlik gerekçesiyle olduğunu öne sürerek 9. videosunun ardından videolara ara veren Peker 8. videosunda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'a yönelik "Bir dahaki videoda konuşacağız Tayyip abi, beraber baş başa, abi-kardeş. Açık delillerle, bilinmeyen delillerle anlatımlarımı doğrulayacağım. Helalleşeceğiz abi. Ben ajan değilim. Bunu tüm dünyaya göstereceğim" ifadelerini kullanmıştı.

NEDEN ARA VERMİŞTİ

"Fırtınalarda Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar" başlığı ile yayınladığı 8'inci videosunda ilk kez doğrudan Erdoğan’ı hedef alan Peker önce ABD Başkanı Joe Biden ile Erdoğan görüşmesi sebebiyle, daha sonra da BAE'den geldiğini öne sürdüğü suikast şüphesi ile ara vermişti.

DOĞRUDAN HEDEF ALDI

Peker uzun bir aradan sonra dün doğrudan AKP'yi ve hükümeti hedef aldı ve "Seçimi kaybettiğinizde tıpış tıpış gideceksiniz" yorumunda bulundu.

Peker mesajlarında Bakan Soylu'nun kendisine polis koruması verdiğini öne sürerek "Beni dört beş sene evvelki çocukça şeylerle suçluyorsun. Sen bana polis korumasını veren kişi değil misin? Eğer suç işlediysem bunları senin beni koruman sayesinde işledim" yorumunda bulundu.

"SEÇİMLE GİTMEZ ALGISI"

Kayıt dışı silahlarla ilgili iddialarınını sürdüren Peker "Benim kayıt dışı silahların dağılımını anlatmamdan sonra bu işi nasıl kâra çeviririz diye plan yapıp, gri propaganda tekniklerine başvurup halkın beynine 'Bunlar seçimle de gitmez' algısını yerleştiriyorsunuz" iddiasında bulundu.

"GELİRSİNİZ VE GİDERSİNİZ"

"İskitlere, Sakalara kadar kökleri uzanan 5 bin senelik Türk Milletini hiç tanımamışsın. Binlerce senelik geleneği olan Türk devletini de maalesef ki tanımamışsın" ifadeleriyle Bakan Soylu'ya yüklenen Peker AKP hükümeti için şunları yazdı:

"Seçimi kaybettiğinizde tıpış tıpış gideceksiniz. Daha önce söylediğim şeyi bir daha söylüyorum: Allah değilsiniz, devlet değilsiniz. Seçimi kazandığınız için ülkeyi yöneten bir hükümetsiniz. Daha önceki birçok hükümet gibi sizler gelirsiniz sonra da gidersiniz. Asıl olan Millettir, Devlettir"