CiddiGazete- Sedat Peker, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la "helalleşme" videosunu 14 Haziran'dan sonraya bıraktığını açıkladı. Peker, gerekçe olarak da 14 Haziran'daki Erdoğan-Biden görüşmesi olduğunu belirtti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu pazar yayınlayacağı videonun konusunu da duyuran Peker, her ay 10 bin dolar alan milletvekilini açıklayacağını söyledi.

İşte Sedat Peker'in son sosyal medya paylaşımları:

- Bazı maaşı namusu kadar olan gazeteciler benim bu pazar Tayyip abiyle helalleşmek için çekeceğim videoyu 14 Haziran’da Sayın Joe Biden ile yapacağı görüşmede Tayyip abinin elini zayıflatmak için çekeceğimin propagandasını yapmaktalar.

- Yani bana ajan diyorlar Tayyip abiyle helalleşme videosunu 14 Haziran sonrasına bırakıyorum ama söz namus çekeceğim. Bu pazar para alan milletvekilini, pammıköreni ve süslü sülümanı kibrit kutusuna sokacağım. Kırk yaşından genç kardeşlerim bu hafta çok eğleneceğiz hem de çok.

- Bana geri adım attı diyen kardeşlerim; bizde geri adım olmaz. Hep ileri hep ileri. Ancak siz insan psikolojisinden, toplum sosyolojisinden, sözlü savaş sanatından bir haber olduğunuz için böyle yorumluyorsunuz. Bana güvenin. Tayyip abiyle ölüm bile olsa karşılıklı helalleşeceğiz.

- Ayın ondördünden sonra görüşeceğiz. Benim gibi 40 yaşından büyük olanlar üzülmeyin. Sizler de misafirsiniz. Bu pazar günü çok şenlikli olacak.