CİDDİGAZETE/Bekir ŞİMŞEK

Meslek kariyerine Akşam Gazetesi'nin "özel haber" ekibinde başlayan Nagehan Alçı, o dönem Irak'ın kuzeyine girme hazırlığında olan TSK'nın "bataklığa saplanacağı" yönünde çok sayıda haber yapıp kamuoyu oluşturmakla görevlendirildi.

ALÇI'NIN REFERANSI BARZANİ!

Irak'ın kuzeyine gidip, Mesut Barzani'yle röportaj da yapan Nagehan Alçı, kişisel internet sitesinde bunu referans olarak kullandı. Sonraki yıllarda eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte FETÖ'ya övgü yarışına başladı. FETÖ'nun finansal kaynaklarından Bankasya'dan aldığı 5 milyon dolarla yalı dairesi sahibi olan Alçı, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ardından konunun kapanması için FETÖ karşıtı gruba karışıp izini kaybettirmeye çalıştı.

Görev yaptığı Habertürk TV'de, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'yle husumetini her programa taşımaktan çekinmeyen Nagehan Alçı, son düzlükte, "Katil devlet" tanımıyla yine tepki çekti.

SAVCILAR BUNLARI GÖRMÜYOR, DUYMUYOR MU?

Kamuoyu, Nagehan Alçı'nın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni aşağılayıcı, iftira niteliğindeki ifadelerini tartışırken, Habertürk TV'nin bir diğer programcısı Hülya Hökenek İncedursun'un da Mesut Barzani sevicisi olduğu ortaya çıktı.

'NERESİNİ SEVİYORSUN?'

"Peşmerge sevilmez mi" tiviti patlayan Hülya Hökenek'in, çok sayıda sosyal medya paylaşımıyla Peşmerge'ye övgüler yağdırdığı görüldü.

Nagehan Alçı'yla birlikte çıktığı programlarda, eleştiriler karşısında partnerini korumaya alan Hökenek, sosyal medyada alay konusu oldu.