CiddiGazete- Beyaz Tv'de canlı yayınlanan Beyaz Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un kendisine mesaj attığını söyledi.

Canlı yayın sürerken Rasim Ozan Kütahyalı'nın cep telefonuna gelen mesajda Baki Ersoy, üç hafta önce oynanan Kayserispor-Konyaspor maçında hakem Ali Palabıyık'ın Kayserispor aleyhine verdiği bir karardan şikayet etti.

ROK'un mesajı okurken, Ersoy'un kendisine "Abi" diye hitap ettiği şeklindeki cümlesi dikkat çekti.

SAFFET SANCAKLI "ÖMÜR BOYU PEŞİNDEYİM" DEMİŞTİ

Beyaz TV'deki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret eden ve "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde Boşnakların ekranlara dönmemesi için kampanya başlattığı Beyaz TV'de yeniden yer buldu.

Kütahyalı'nın, Beyaz TV ekranlarına geri dönmesi kamuoyundan tepki gördü. Tepki gösterenler arasında aynı zamanda Boşnak olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da yer aldı.

Kütahyalı’nın geri dönüşünün ardından açıklama yayınlayan Saffet Sancaklı, "Sırpların işlediği vahşi katliamların acı hatırasını hatırlatırcasına, Boşnak kardeşlerimize yaptığı hakaret, şeytana peşkeş çektiği ağzından dökülen pisliklerdir" ifadelerini kullandı.

"İnanın insan demekten utandığım bu adamı, bu millet hak etmediği için karşı çıkıyorum" diyen Sancaklı, "Cemaat devlete sızıyor, cemaat devleti ele geçiriyor diyen Ergenekonculara karşı cansiperane ve en etkili savaşan ben oldum hocam' diyen bu adamın ekranlara taşınması 15 Temmuz şehitlerinin aziz hatırasına en büyük saygısızlıktır" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ TELEFONLA ARAYIP KUTLAMIŞTI!

Rasim Ozan Kütahyalı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli’nin kendisini aradığını duyurmuştu.

Bahçeli, Boşnaklar hakkında söylediği sözler ve diğer tavırları yüzünden büyük tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı’yı telefonla arayarak kutladı. Haberi, ROK sosyal medya hesabından paylaşmıştı.