CiddiGazete- Türkiye bugün İstanbul ve Tekirdağ'dan gelen polis şiddeti haberleriyle sarsıldı. Çorlu, Kadıköy ve Zeytinburnu'ndan gelen görüntüler büyük tepkiye yol açarken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu hakkında her hangi bir açıklama yapmadı. Bakan Soylu, açıklama yapmak yerine, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bayram mesajlarını rtlemeyi tercih etti.

Karantina günlerinde artan polis ve bekçi şiddetine karşı her kesimden tepki yükseliyor. Sadece bugün 3 ayrı bölgeden gelen görüntüler "Pes" dedirtti.

EGM'NİN TWEETİNİ PAYLAŞTI

Yaşanan polis ve bekçi şiddeti sosyal medyanın gündeminde ilk sıralarda yerini aldı. Buna rağmen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan konu hakkında tek bir açıklama gelmemesi dikkati çekti. Soylu, şiddetin tartışıldığı saatlerde Emniyet Genel Müdürlüğü hesabından paylaşılan tweetleri yeniden paylaşmayı tercih etti.

Soylu, EGM'nin şu mesajlarını paylaştı:

"Her ne kadar mesafeler olsa da sevginin, birliğin, beraberliğin ve gönüllerin mesafe tanımadığını gördüğümüz ve her daim yan yana gönül gönüle olduğumuz güzel bir bayram yaşıyoruz. Büyüklerimizin ellerinden öperken birlikte huzurlu, sağlıklı ve mutlu nice bayramlar diliyoruz. "

"Seyahat eden vatandaşlarımıza denetimler esnasında şeker ikram ederek hayırlı yolculuklar dilerken, dikkatli ve kurallara uygun seyahat etmeleri konusunda da uyarılarda bulunduk. Herkese iyi bayramlar..."