CiddiGazete- AA Genel Müdürü'nü istifaya davet eden Süleyman Soylu'nun Trabzonlu danışmanı Mazhar Yıldırımhan, twitter hesabını kapattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan'dan Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'ın bakanlara sorduğu Süleyman Soylu sorusunun ardından Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz'e istifa çağrısı gelmişti.

Yıldırımhan, AA'nın yaptığını kahpelik olarak değerlendirerek şunları söylemişti:

"AA Genel müdürü acilen istifa etmelidir. Bu ne kahpeliktir. Bu ne şerefsizliktir. AA muhabiri üzerinden Süleyman Soyluya ve hükümete suikast düzenlenmişritir."

Musab Turan'ın işten çıkarılmasının ardından ikinci bir açıklama daha yapan Yıldırımhan, "Öğrendiğim kadarı ile AA genel müdürü yaşanan bu gelişmeden benim kadar şaşkın ve üzgün. Onunla ilgili sözümü geri çekiyorum. Ancak muhabirin yaptığı kahpelik ve şerefsizlik affedilemez. Yaptığı tam bir suikast girişimidir" dedi.

Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan'ın gündeme gelmesinin ardından sosyal medya hesabında yapılan taramada, silmeyi unuttuğu FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i öven mesajlara da rastlandı.

Yıldırımhan, FETÖ elebaşını öven mesajlarının ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabını kapattı.