CiddiGazete- "Papaz krizi" sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'nin elektronik ürünlerine boykot çağrısı üzerine "iPhone" marka telefon kıran Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, daha sonra yaptığı itirafta, telefonun "demo" olduğunu söylemişti.

Aynı şekilde bir itiraf da Tanju Çolak'ın dolar bozdurma görüntüleri için geldi.

Katıldığı bir programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini fakat AKP'den soğuduğunu söyleyen eski futbolcu Tanju Çolak'ın 2016 yılına ait dolar bozdurma görüntüleri şov çıktı.

2016 yılında Erdoğan'ın "dolarları olan bozdursun" çağrısı sonrası döviz bürosunun yolunu tutan Tanju Çolak'ın aslında dolar bozdurmadığı ortaya çıktı.

"İTİRAF EDİYORUM!"

Spor muhabirliği yapan Göktuhan Argın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Tanju Çolak'ı hedef aldı. Argın paylaşımında, Tanju Çolak'ın elindeki dolarların kendisinin değil, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu üyesi bir iş adamına ait olduğunu söyledi.

Argın paylaşımında, "Fenerbahçe'ye iftira attığı için İtiraf ediyorum! Bu habere beni göndermişlerdi. Tanju Çolak orada dolar bozdurmadı. Elindeki dolarlar Samkon'da bir iş insanının dolarlarıydı. Kameraları görünce rica etti reklamını yaptı" dedi.

O DA CEMAL ENGİNYURT GİBİ ÇARK ETTİ

Haber Global'de Buket Aydın ile Yüz Yüze programının konuğu olan Tanju Çolak, cumhurbaşkanını sevdiğini fakat AKP ile aynı düşüncede olmadığını söylemişti.

Çolak, "İzmir'den milletvekilliğine adaylığımı koydum. Ankara'da mülakata gittik. Giren hemen çıkıyor. Ben içeri girdim, kronometreye bastım. Karşımdakiler, 'Sen benim efsanemizsin' dediler. Ben 30 dakika konuştum beni dinlediler. Oradan birine, ben TRT'ye çıkamıyorum, dedim. Siyasi olarak aynı düşüncede değilim. Artık gerçek değerimizi kabullenen bir diğer tarafta olmak istiyorum. Üzülüyorum, değer kıymet bilinmediği için. Öyle büyük paralar bozdurdum ki. Sadece sevgi saygı bekledim. Avrupa Gol Kralı'yım; biraz değer ya. Cumhurbaşkanını seviyorum ama artık AKP ile aynı düşüncede değilim" dedi.