CiddiGazete- Şanlıurfa'da şaşkınlık yaratan bir olay yaşandı. İddiaya göre 2 genç, mobilya siparişini teslim etmek için gittikleri MHP Viranşehir İlçe Başkanlığı'nda HDP Şanlıurfa eski milletvekili Osman Baydemir'in sesine playback yaptıkları bir TikTok videosu çekti.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından olay adli mercilere intikal etti ancak MHP il teşkilatı şikayetçi olmayınca iki genç serbest bırakıldı. Ancak MHP ilçe yönetiminden isimler olayın peşini bırakmadı ve gençleri bulup parti ilçe binasına götürdü.

Burada gençleri "Pişmanız!" dedirttiler. Korktukları gözlenen gençlerin videosu, ilçe yöneticileri tarafından paylaşıldı. Olay, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi.

"BENİM YEĞENLERİM"

Yaşanan bu olayın ardından şiddet uygulayan MHP'li isim ile dövülen gençler bir araya geldi.

Gençlere dayak attığı iddia edilen partili, kendisini şu sözlerle savundu: "Bizi provokasyon içerisine çekmek isteyenlere sesleniyorum. Bu şahıslar (Sedat, Ferdi) benim yeğenlerimdir. Bir yaramazlık yaptılar ben de onlara kızdım, bu da kimseyi ilgilendirmez. Özellikle altını çiziyorum: Hiçbir siyasi partiyi ve hiçbir siyasi kuruluşu ilgilendirmez. Bizi kendi provakasyonlarınızın içerisinde çekmekten vazgeçiniz. Kötü emellerinize alet etmeyin" dedi.