CiddiGazete- "Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder? Bilmem anlatabildim mi?" sözleriyle Tuğrul Türkeş'in MHP'den ihraç edilmesini değerlendiren Devlet Bahçeli'ye Tuğrul Türkeş'ten destek geldi.

Uzun süredir sessizliğini koruyan AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, babası Alparslan Türkeş adına kardeşleri tarafından kurulan Alparslan Türkeş Vakfı'nın etkinliğine MHP Ankara İl Başkanlığı tarafından yapılan saldırının ardından sosyal medya paylaşımında bulundu.

Devlet Bahçeli ve çevresinin çok ağır hakaretlerine maruz kalan, o dönem aynı üslupla cevap veren AKP'li Tuğrul Türkeş, bugün yaptığı paylaşımda takipçilerini şaşırttı.

Bahçeli'yi savunan Tuğrul Türkeş, Twitter hesabında şu ifadeleri kullandı:

Her zaman ifade ettiğim gibi babamın partisi; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve onun muhterem Genel Başkanı Sayın Bahçeli’ye yönelik saldırılar ancak Türkiye düşmanlarını sevindirir.

Herkesin kırk kere düşünüp bir kere konuşmasını tavsiye ederim.

"BAHÇELİ KÜRSÜDEN ELLERİ TİTREYEREK BAĞIRIYOR"

Tuğrul Türkeş, daha önce yaptığı açıklamada "Bahçeli kürsüden elleri titreyerek bağırıyor demişti. Tuğrul Türkeş'in Bahçeli ile ifadeleri şöyle olmuştu:

"Geçen gün Bahçeli elleri titreyerek bağırıyor kürsüden 'AK Parti adaylarını uyarıyorum' diye. Sayın Bahçeli senin MHP adaylarını uyarman lazım, sahada yanlış bilgiyi veren onlar. Bu karışık bir iş, bu iş böyle söyleniyor, ama öyle yapmayın."