CiddiGazete- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP'nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'e yaptığı nezaket ziyaretinin yankıları sürerken, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın talimatıyla sosyal medyada "Türkeş" ailesini hedef alan çok sayıda paylaşım yapıldı.

Balgat'a yakın kalemler de ziyaretin yanısıra, Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i ve Başbuğ'un çocuklarını eleştirdi.

Hakaret ve tehdit boyutuna varan ağır eleştirilere ilk cevap, Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş'ten geldi. Başbuğ'un kızı ciddigazete.com yazarı Dr. Ayyüce Türkeş Taş da köşe yazısında "İki gündür şoktayım" diyerek nezaket ziyareti için yapılan eleştirilerin "Türkeş"in dünya görüşüne aykırı olduğunu vurguladı.

Merhum Alparslan Türkeş'in ilk eşinden dünyaya gelen oğlu MHP eski genel başkan yardımcısı ve AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş de tartışmaya dahil oldu.

"Türkeş" ailesine karşı yapılan eleştirilere tepki gösteren Tuğrul Türkeş, daha önce "Sarhoşlara cevap vermem" dediği MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'a mesaj gönderdi.

"Bir daha Türkeş ismini ağzınıza almayın" diyerek sert ifadeler kullanan Tuğrul Türkeş, "Onlar benim kardeşim. Kardeşlerimin başına bir şey gelirse karşınızda beni bulursunuz" diye vurguladı.

YILDIRAY ÇİÇEK YAZILARINA ARA VERDİ!

Türkeş ailesini en ağır eleştiren isimlerden Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Seval Türkeş aleyhine yazdığı yazının hemen ardından yazılarına bir süre ara verdiğini duyurdu.

Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Haftanın 6 günü @TurkgunGazetesi'nde yazmış olduğum köşe yazılarıma kısa bir süreliğine ara veriyorum. Değerli okuyucularımın bilgisine. Yeniden görüşmek ve buluşmak dileğiyle... Saygılarımla" ifadelerini kullandı.