CiddiGazete- Son günlerde MHP Genel Merkezi'nde çalışan personelle sosyal medya üzerinden atışan AKP Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, MHP'nin "babasının partisi" olduğunu söyleyerek, perşembe günü yapılıcak kurultayla ilgili uyarılarda bulundu.

Devlet Bahçeli'ye de üstü kapalı mesaj veren Tuğrul Türkeş, "Zaten sanıyorum ki saygıdeğer Bahçeli de blok listeyi bana haksız yere sövenlerden teşkil etmeyecektir" dedi.

Yıldırım Tuğrul Türkeş'in Twitter hesabından paylaştığı mektup şöyle:

Değerli ülküdaşlarım ve saygıdeğer MHP MYK aday adayları;

18 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı’nın, ülkemize ve camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum.

Umarım, ülkemize ve milletçi camiaya güzel hizmetleri olabilecek kardeşlerimiz görev alır.

MHP her zaman söylediğim gibi babamın partisidir ve bu kurumsal yapıya asla zarar vermem, veremem.

Levent’in asıl hakaret ve iftira ettiği MHP değil, babamdır. Takdir edersiniz ki; babamı benden daha fazla savunacak kimse olamaz. Olayı saptırmayı, başka yönlere çekmeyi ancak gizli emelleri olan ve fetö ile bağlantısı olanlar yapar.

Tarih bunu da gösterecektir.

MYK aday adayı olan Hüseyin ve Servet gibi arkadaşlar geçtiğimi günlerdeki uyarılarımı, hatta esprili "Pazar Günü" yazımı, sosyal medyadaki -ağırlıklı olarak sol görüşlü- kullanıcılar tarafından yapılan yorumlara dayanarak aslını bilip araştırmadan bana çemkirmeye kalkıştılar. Ben ne söylediği de, ne zaman uyardığımın da bilincindeyim.

Benim ne dediğimi gerçekten merak edenler sosyal medya hesaplarımdan (Twitter, Facebook) veya TÜDEV’in internet sitesinden takip edebilirler.

Zaten sanıyorum ki Saygıdeğer Bahçeli de blok listeyi bana haksız yere sövenlerden teşkil etmeyecektir.

Allah yar ve yardımcınız olsun.

Ne mutlu Türk’üm diyene