CiddiGazete- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Kılıçdaroğlu’na, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti.

Balgat'ın yayın organı Türkgün Gazetesi'nin birinci sayfasında ziyaret eleştirildi.

Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli’nin danışmanı ve Türkgün yazarı Yıldıray Çiçek de CHP’li heyetin eve ayakkabıyla girmelerine tepki gösterdi.

Çiçek, "Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kemiklerini sızlatacak CHP’li heyet, Başbuğumuzun anılarının olduğu evde, ayakkabılarıyla dolaştılar" diye yazdı.

O EV BAŞBUĞ'UN VEFATINDAN YILLAR SONRA ALINDI

Devlet Bahçeli'nin danışmanın dile getirdiği ev, İstanbul Erenköy'de... Alparslan Türkeş'in vefatından yıllar sonra satın alındı ve dolayısıyla Başbuğ o eve hiç gelmedi.

Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş'ın sahibi olduğu evde annesi Seval Türkeş de İstanbul'a geldiğinde kalıyor ve zaman zaman ziyaretçi kabul ediyor.

ERDOĞAN DA BAHÇELİ'NİN EVİNE AYAKKABILARIYLA GİRDİ!

Evlere yapılan yarı resmi ziyaretlerde konukların içeriye ayakkabıyla girmesi ilk kez gerçekleşen bir tablo değil.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Devlet Bahçeli'ye geçen yıl yaptığı ev ziyaretinde içeriye ayakkabılarıyla girmiş, kimse tarafından eleştirilmemişti.