CiddiGazete- MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in oğlu Alparslan Türkeş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kutalmış Türkeş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinden sonra annesi Seval Türkeş'i eleştirenlere, Recep Tayyip Erdoğan'ın Devlet Bahçeli'yi ziyaretinin ardından çok sert bir mesaj daha verdi.

MHP genel merkezinde maaşla çalışan "profesyonel" partililer, Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinin ardından, "Alparslan Türkeş'in evine ayakkabıyla girdiler, Başbuğ'un fotoğrafı duvarda değil sehpanın üzerinde" gibi eleştirilerle Türkeş ailesine karşı ağır ifadeler kullandılar.

Merhum Alparslan Türkeş'in vefatından beş yıl sonra, kızı Ayyüce Türkeş adına alınan evin "kutsal mekan" ilan edilmesi, Türkeş ailesinin tepkisine neden oldu.

AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ı arayarak çok sert ifadeler kullandı ve Devlet Bahçeli'ye iletmesi için mesaj bıraktı.

Bu gelişme üzerine Bahçeli, Türkeş ailesini eleştiren bazı isimlere bir süre "yazı yazma yasağı" koydu.

TABLO TERSİNE DÖNDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli'yi dün evinde ziyaret etti. Daha önceki ziyaretler gibi Erdoğan ve Bahçeli, eve ayakkabılarıyla girdi.

MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Şevket Bülent Yahnici'nin oğlu Ercüment Devlet Yahnici, "Eve ayakkabıyla girmişler" diyerek, Erdoğan ve Bahçeli'nin görüşme fotoğrafını paylaştı.

Ahmet Kutalmış Türkeş, Yahnici'nin bu tweetini alıntılayarak şu ifadeleri kullandı: "Türkeş’in kendi evindeki resminin nerede duracağına karışacak kadar MÛNAFIK olanlar! Türkeş’in evlatlarıyız diye yırtınanlar, hani nerede Türkeş’in resmi neden yok evinizde!? Ne biçim evlatsınız siz! Nankör mirasyediler sizi! Siz anca yediğiniz kaba eder, Türkeş’in evine söversiniz."