İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve Genel İdare Kurulu Üyesi emekli asker Ali Türkşen’in sabaha karşı 05.57’de attığı tivit, parti tabanından büyük destek gördü. Attığı tivitte, “İYİ Parti’yi bunun için seviyorum. Oturup rakı içtiğim kadın kurucu üye de var, elini sıkamadığım kurucu üye de. Bütün bu insanları aynı çatı altında toplayabildiği için sayın genel başkanımıza saygım sonsuz…” ifadelerini kullandı.

YAKLAŞIK İKİ BİN KİŞİ BEĞENDİ
Türkşen’in bu tiviti sosyal medyada büyük destek gördü. “Yeni kurulan partiyi fikirlerle değil, kadınlarla rakı içmesiyle öven” eski askere az bir grup eleştiri getirirken, büyük çoğunluk destek verdi. İYİ Partili Türkşen’in tiviti 154 retweet alırken, yaklaşık iki bin kişi tarafından da beğenildi.

ALPER AKSOY’DAN MANİDAR SORU
Ülkücü hareketin ünlü yazarlarından Alper Aksoy, Ali Türkşen’in attığı tiviti sosyal medya hesabından paylaşarak açıklama istedi. Partideki kadınların zan altında kaldığını belirten Aksoy, “Ali Türkşen’le alem yapan İYİ kadınlar kim?.. Açıklasın ki herkes zan altında kalmasın” sorusunu yöneltti.