CiddiGazete- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, gazeteci İbrahim Haskoloğlu'nun "Kişisel bilgileri hukuka aykırı yolla ele geçirdiği" iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklanmasının ardından sosyal medyadan kendisine yöneltilen tweetlere tepki gösterdi.

Daha önce Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile makamında bir araya gelen Haskoloğlu, kendisinin pelikancılar olarak bilinen AKP içinde yer alan bir grup tarafından tehdit edildiğini açıklamıştı.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen "Cumhur Frankfurt" isimli kullanıcı, Haskoloğlu'nun tutuklanmasının ardından Meclis Başkanı Şentop'a "Arkadaşa tütün ve temiz don lazımmış. @MustafaSentop" diye tweet yazdı.

Tweete cevap veren Şentop, "Cumhur Frankfurt. Terbiyesizlik yapma" dedi. Kısa süre sonra yeni bir cevap daha yazan Şentop, "Trollerle muhatap olmadım bugüne kadar. İlk defa bozuyorum prensibimi. Ama suret-i haktan görünüp iç operasyon çekenlere gereken cevabı vermek icab ediyor bazen" ifadesini kullandı.

Mustafa Şentop, "Cumhur Frankfurt. Terbiyesizlik yapma" diye yazdığı tweeti bir süre sonra sildi ancak diğer paylaşımını silmedi.