CiddiGazete- MHP'nin son yıllardaki en aksiyoner ismi olan Ali Dinçer Çolak, olağanüstü kurultay döneminde Meral Akşener'e destek verdi ve Türkiye'yi dolaşmasını sağlayan ekibin öncülerinden oldu.

Ali Çolak, sonrasında kurulan İyi Parti'nin de Kurucular Kurulu'nda yer aldı.

İyi Parti'nin kurultay süreçlerindeki tercihleri, Ali Çolak'ı yol ayrıma getirdi.

Çolak, İyi Parti'nin 2018 yılındaki kurultayından İstanbul'a dönerken yazdığı bir paylaşımı bugün yine yayımladı.

İyi Parti'den ayrılan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ile birlikte hareket eden ve kurulacak yeni partide teşkilat başkanı olacağı yönünde iddialarla yeniden gündeme gelen Ali Çolak'ın paylaşımındaki, "Onları üzmek istemiyorum ama artık İYİ partideki misyonumun bittiğini hissediyorum" ifadesi dikkati çekti.

ALİ ÇOLAK'IN 2018'DE YAZDIĞI, BUGÜN YENİDEN PAYLAŞTIĞI O YAZI ŞÖYLE:

Şehidimizin tapusunu aldığımız o gün arkadaşlara, “artık ilçede yapacak bir işimizin kalmadığını, misyonumuzun bu kadar olduğunu” söylediğimde hep beraber tebessüm etmiştik. O ortak tebessüm, ortak hissiyatımızın dudaklarımızda beliren yansımasıydı aslında. Aynı günün akşamı bazı tatsız olayların ardından görevden alındığımızda bizim için yeni bir hikayenin başlayacağını hissetmiştik sanki. En güzel hikayeler hesapsızca başlar ve o hikayeler hayatı ömür yapar.

Bu gün kongrede, o kadar kalabalığı gördüğümde de aynı anlamlı tebessüm belirdi yüzümde. Ana fikri sevgi ve vefa olan hikayemizi paylaşan o samimi insanlar için verdiğimiz mücadeleyi hayatımın en güzel günleri olarak hatırlayacağım. Onları üzmek istemiyorum ama artık İYİ partideki misyonumun bittiğini hissediyorum. Bu hikayedeki en büyük kazancımız her ilde birlikte tebessüm ettiğimiz yeni arkadaşlar kazanmamızdır. Allah'a hamd olsun.

Ülkücü Ali Çolak