CiddiGazete- Defalarca yardım istemesine rağmen üniversite yönetimi tarafından yalnız bırakılan Ege Üniversitesi öğrencisi ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu, 20 Şubat 2015 tarihinde PKK'lı terörist Nurullah Samo tarafından bıçaklanarak şehit edildi.

1 Ocak tarihinde doğum günü olan 1991 doğumlu Fırat Çakıroğlu için MHP'li Kütahya Belediyesi de sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Kütahya Belediyesi'nin MHP’li Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ın ismiyle yapılan paylaşımlarda, PKK’lı teröristlerden "karşıt görüşlü öğrenciler" diye söz edildi.

ÜLKÜCÜ CAMİA AYAĞA KALKTI

Kütahya Belediyesi, tepkilerin artması üzerine eski paylaşımı silerek yeni bir paylaşımda daha bulundu. Yeni paylaşımda, "karşıt görüşlü öğrenciler" yerine "terör örgütü sempatizanı öğrenciler" ifadesi kullanıldı. Ancak yeni paylaşım da kısa süre sonra kaldırıldı.

"Terör örgütü sempatizanı öğrenciler" yazan ikinci paylaşım, belediyenin resmi hesabından kaldırmasına rağmen bu sefer, MHP'li Belediye Başkanı Alim Işık tarafından paylaşıldı. İki paylaşım da sosyal medyada çok sert tepki gördü.