CiddiGazete- İyi Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni bir tartışanın fitilini ateşledi.

Genel Başkan Meral Akşener'in, AKP'den adaylığa değer görülmeyen "Melih Bulu" değerlendirmesini haklı bulduğunu belirten Ümit Özdağ, Genel Sekreter Uğur Poyraz konusunda ise çekilişki olduğunu belirtti.

Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "AKP'nin yetersiz bulup aday yapmadığı Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanmasına 'haklı olarak' tepki gösteren Sayın @meral_aksener, AKP'den adaylığa değer görülmeyen Uğur Poyraz'ı ise İYİ Parti Genel sekreterliğine layık görüyor.

Bu ne yaman çelişki?"

UĞUR POYRAZ: ÖNYARGILARDAN KURTUL

Ümit Özdağ'ın çelişki olduğunu belirttiği Twetter mesajından dakikalar sonra, İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da bir paylaşım yaptı. Poyraz, isim vermeden attığı tweette şöyle dedi: "Sakin ol şampiyon. Her güne benimle başlaman kıymetli: Ancak sevgi yoksunu gelişiminden kaynaklı paylaşım ve tespitlerini üzülerek seyrediyorum. Sevgi hak edilir ünvanlar gibi dağıtılmaz. İletişim becerilerini geliştir. Önyargılardan kurtul. Belli mi olur ben bile severim seni."