CiddiGazete- Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Gara'da terör örgütü PKK tarafından alıkonulan 13 Türk vatandaşının şehit edildiğini açıklamıştı.

Bu acı haber sonrası tepkiler peş peşe gelirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Murat Karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün” dedi.

"TÜRK MİLLETİNE SÖZ VERDİNİZ"

Güvenlik stratejileri konusunda Türkiye'nin en yetkin akademisyenlerinden olan İyi Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Soylu'nun sözlerini not etti.

"Türk milleti sözünüzü yerine getirmenizi hevesle bekliyor" diyen Özdağ, açıklamanın üzerinden beş gün geçtiğini belirterek sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

- Süleyman Soylu'ya hatırlatıyorum.

- Parçalara böleceğiniz #dağfaresi Karayılan, 5 gündür hayatta ve tek parça.

- Türk milletine söz verdiniz.

- Türk milleti sözünüzü yerine getirmenizi hevesle bekliyor.

HER GÜN HATIRLATACAĞIM

Ümit Özdağ, tweetiyle birlikte paylaştığı görselde de şu ifadeleri kullandı: Murat Karayılan 5 gündür hayatta. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gara Operasyonu'nun ardından terörist elebaşı "Murat Karayılan'ı bin parçaya bölmezsek, yüzüme tükürün" dedi.

Karayılan gebertilene kadar bunu size her gün hatırlatacağım.