CiddiGazete- Kaçak sığınmacılara yönelik açıklamaları ile gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisiyle ilgili yaptığı paylaşıma cevap verdi.

ÖZDAĞ'I HEDEF ALDI

Melih Gökçek, sosyal medya hesabından Özdağ'ı hedef alan bir paylaşımda bulundu.

Özdağ'ın eski konuşmalarını içeren bir videoyu paylaşan Gökçek, "ÜMİT ÖZDAĞ EĞİTİLMİŞ BİRİ... BUNU KENDİ ANLATTIĞI ÖRNEKLE ORTAYA KOYUYOR... BAKIN ALGI NASIL YAPILIR. İNSANLAR NASIL KANDIRILIR... GERÇEK OLMAYAN BİR KONU GERÇEKMİŞ GİBİ İNSANLAR NASIL İKNA EDİLİR TEK TEK ANLATIYOR... TIPKI SURIYE'LI GÖÇMENLER KONUSU GİBİ" ifadelerini kullandı.

ZAFER PARTİSİ'NE SAYGI GÖSTERMEYİ ÖĞRENCEKSİN"

Ümit Özdağ da Gökçek'in bu paylaşımına cevap verdi.

Gökçek'in paylaşımını alıntılayan Özdağ şöyle dedi: "Doğru, Atatürk ve babam eğitti beni, Rahmetli babam Cengiz ağabeyi çok severdi. Onun hatırına sana bir şey söylemedim şimdiye değin. Bir daha suça meyilli zekan ile benim karşıma çakarsan seni perişan ederim Melih. Söz veriyorum. Zafer Partisine saygı göstermeyi öğreneceksin."

ÖZDAĞ'IN "CENGİZ AĞABEY" DEDİĞİ İSİM KİM?

Cengiz Gökçek

Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanı

Görev süresi: 21 Temmuz 1977 - 5 Ocak 1978

Doğum: 1934 Araban, Gaziantep

Ölüm: 24 Nisan 2013 (79 yaşında) Bursa, Türkiye

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Serbest Avukatlık, 5. dönem Gaziantep Milletvekilliği ile Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığı yaptı. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Melih Gökçek'in amcasıdır.