CİDDİGAZETE

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz ve ANFA Genel Müdür Yardımcısı Hanifi Yıldırım'dan oluşan bir heyet, bugün Gaziantep ve Şanlıurfa'ya ziyarette bulundu.

Suruç'ta sınır komutanlığını ziyaret eden heyet, askerlerimize moral ve destek verdi. Taziye evine de uğrayan milletvekillerinin de yer aldığı İYİ Parti heyeti, YPG/PKK terör örgütünün havan mermisi atarak şehit ettiği vatandaşlar için okunan Kur'an-ı Kerim tilavetini dinledi, duaya iştirak etti.

Suruç Kaymakamı Kenan Aktaş’ı da ziyaret eden İYİ Parti heyeti, Barış Pınarı Harekatı kapsamında sınır hattında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Harekat kapsamında bölgeyi ziyaret ettiklerini belirten Ümit Özdağ, gazetecilere şu değerlendirmeyi yaptı: "Amacımız hem bölgedeki askeri hareketliliği görmek, hem Ankara'ya döndüğümüzde genel başkanımıza bilgi vermek, hem de bölgede şu anda askeri harekat içerisinde olan askeri ve mülki yetkililere desteğimizi ve dualarımızı iletmek. Onun için buradayız. Şu ana kadar gördüklerimizden çok memnunuz. Sürecin güzel geliştiği gözüküyor. İnşallah bundan sonra da öyle olur." Heyet, Akçakale ve Ceylanpınar'da da incelemelerde bulundu.