CiddiGazete- Ülkücü camianın önemli isimlerinden Şevket Bülent Yahnici'nin MHP'den ihracından sonra oğlu Ercüment Yahnici de Balgat'ın kayıtlarından silindi!

MHP genel merkezindeki mevcut yöneticilere sosyal medya üzerinden yaptığı "nüktelerle" tanınan Ercüment Yahnici, 21 Aralık 2021'de MHP'den istifa etti. Yahnici'nin istifası Yargıtay kayıtlarına da geçti ve genel merkezin ekranına düştü.

Ercüment Yahnici'nin istifasını dikkate almayan MHP yönetimi, AKP karşıtı açıklamalar da yapan Yahnici'yi MHP'den "attı!"

YİNE DALGA GEÇTİ!

İstifasından 24 gün sonra MHP'den atılan Ercüment Yahnici, sosyal medya hesabı üzerinden Balgat'ı yine "ti"ye alan şu paylaşımları yaptı:

- 21-12-2021'de istifa ettiğim partiden bugün ihraç edilmişim. Dalga geçince de kızıyorlar ama kendilerinden haberleri yok.

- Parti üyesi olmayan birini ihraç ederek tarihe geçmek istiyorlarsa orasını bilemem tabi.

- MHP yönetimiyle dalga geçiyorum diye kızıyorlar ama parti üyesi olmayan birini ihraç edecek il yönetimiyle çalışarak haklılığımı ispatlıyorlar. Teşekkürler

- Evet, beni disiplin kuruluna "sev eden" "pati"li dostlara savunma vermedim. Onlarda benim vereceğim savunmayı anlayıp yorumlayacak Türkçe olduğunu düşünsem tabii ki kendimi savunurdum.