CiddiGazete- Dev-Yol tetikçisi Ozan Ceyhun'un Avusturya büyükelçisi olarak atanması ülkücü camiada büyük tartışmaları da beraberinde getirdi. MHP genel merkezi AKP ile ilişkilerin bozulmaması için resmi açıklamadan kaçınırken, genel başkan yardımcısı Feti Yıldız, kişisel sosyal medya hesabından olayı anlattı. Feti Yıldız ayrıca bir sosyal medya kullanıcısına verdiği cevapta, "Bana Ülkücülük dersi vermeye kalkan şerefsiz!.. O resme iyi bak... kimleri göreceksin... Sen babanın yediği portakalda vitaminken... bizler senin gibi mandacı kafalarla mücadele ediyorduk, halen etmeye devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

YAŞAR YILDIRIM OZAN CEYHUN'U SAVUNDU

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Feti Yıldız'ın bu paylaşımından yola çıkarak Ozan Ceyhun'u savunmaya geçti. Yıldırım, yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Ülkücü şehidimiz Mustafa Erol’un cenazesini omuzlayan zamanın İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı, Gnl.Bşk.Yrd. ve İstanbul vekilimiz @YildizFeti idi.

Şehidimizin katilini o bilmiyor da, daha o zaman doğmamış, yaşı yetmez ipçiler mi biliyor!? Ülkücü şehit üzerinden siyaset yapmayın!"

DÖNEMİN BÖLGE BAŞKANI İSYAN ETTİ

Daha önce AKP'li Mehmet Özhaseki'yi tarihte hiç olmayan "Kızılay Ocak"ın başkanı ilan eden Yaşar Yıldırım'ın Feti Yıldız'ı da 1 Mart 1977'de İstanbul Ülkücü Ocakları Başkanı yapması, ülkücülerin tepkisini çekti.

1 MART 1977'DE FETİ YILDIZ DEĞİL, İSTANBUL İL OCAK BAŞKANI ORHAN ÇAKIROĞLU'YDU

Dönemin bölge başkanlarından ve ülkücü camianın tanınan isimlerinden Recep Öztürk, Yaşar Yıldırım'ı yalanladığı fotoğraflı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

#NamusVeŞerefTablomuz

BU FOTOĞRAF, " ÜLKÜCÜ HAREKET " İN ŞANLI MÜCADELESİNİN SİMGESİDİR.

BU FOTOĞRAF, NAMUS - ŞEREF VE ONURUMUZDUR.

AZİZ NAAŞINI ( İMKÂNSIZLIKTAN ) TABUTSUZ TAŞIDIĞIMIZ, ŞEHİT #MUSTAFA #EROL ÜLKÜDAŞIMIZDIR.

YOĞUN KAR VE TİPİ ALTINDA VE DONDURUCU SOĞUKTA, ADLI TIP'DAN ( MORG ) ALDIĞIMIZ CENAZEYİ, TEKBİRLERLE BEYAZIT VE LÂLELİ ÜZERİNDEN YÜRÜYEREK GÖTÜRDÜK.

BU FOTOĞRAF LÂLELİ'DE ÇEKİLMİŞTİR.

BEN O DÖNEMLER MECİDİYEKÖY ÜLKÜ OCAKLARI VE ŞİŞLİ BÖLGE BAŞKANI İDİM

( KARE İÇERİSİNDE ŞAPKALI ).SEVGİLİ ORHAN ÇAKIROĞLU ( EN ÖNDE SAĞDA, UZUN BOYLU ) İSTANBUL ÜLKÜ OCAKLARI'NDA VEKÂLETEN BAŞKANDI.

YÂNİ, YAŞAR YILDIRIM'IN İDDİA ETTİĞİ GİBİ, FETİ YILDIZ, NE NAAŞIN ALTINDA İDİ VE NEDE BAŞKANDI.

BİR KOLTUK UĞRUNA SİYASİ RANT DEVŞİRME PEŞİNDE OLANLARLA ARTIK HİÇBİR HUKUKİ BAĞIMSIZ KALMAMIŞTIR.

BİZ, ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRALARINI SON NEFESİMİZE KADAR KORUMAYA VE ONLARA SAHİP ÇIKMAYA, (BEDELİ NE OLURSA OLSUN ) DEVAM EDECEĞİZ.

HERKES KENDİ YOLUNA !...Recep Öztürk